Košík
0
0,00 Kč
MASO
Pomalu pečený bůček
https://www.sefkucharuvdenik.cz/l/pomalu-peceny-bucek/
NA BBQ OMÁČKU
2 PL rajčatový protlak
2 stroužky česneku
1 ČL paprika mletá. Může být i uzená
1 PL hořčice plnotučná
2 PL třtinový cukr
1 PL jablečný ocet
1 PL worcesterská omáčka
2 DL voda
NA DOKONČENÍ
Rajčata
Kyselá okurka
Majonéza
Ledový salát
Cibule
Pomalu pečený bůček (nebo plec) vyjměte, dejte do misky, vidličkami natrhejte, přilijte část výpeku a promíchejte. Do zbylého výpeku přidejte všechny ingredience na BBQ omáčku a svařte.
Hamburgerové housky rozpulte, opečte po řezných stranách, dospod mezi ně vždy nandejte maso, přelijte BBQ omáčkou, navrch přidejte salát, rajčata, okurky, cibuli, nebo co máte rádi a je hotovo.