Burgery s trhaným vepřovým

09.05.2022

Suroviny

MASO

Pomalu pečený bůček

https://www.sefkucharuvdenik.cz/l/pomalu-peceny-bucek/

NA BBQ OMÁČKU

2 PL rajčatový protlak

2 stroužky česneku

1 ČL paprika mletá. Může být i uzená

1 PL hořčice plnotučná

2 PL třtinový cukr

1 PL jablečný ocet

1 PL worcesterská omáčka

2 DL voda

NA DOKONČENÍ

Rajčata

Kyselá okurka

Majonéza

Ledový salát

Cibule

Postup

Pomalu pečený bůček (nebo plec) vyjměte, dejte do misky, vidličkami natrhejte, přilijte část výpeku a promíchejte. Do zbylého výpeku přidejte všechny ingredience na BBQ omáčku a svařte.

Hamburgerové housky rozpulte, opečte po řezných stranách, dospod mezi ně vždy nandejte maso, přelijte BBQ omáčkou, navrch přidejte salát, rajčata, okurky, cibuli, nebo co máte rádi a je hotovo.