Lososový tatarák

19.02.2020

Ingredience

    • 500 g filetu z lososa bez kůže a kostí

    • 2 lžíce nasekaného kopru

    • 2 šalotky, nakrájené nadrobno

    • 1 lžíce olivového oleje

    • 1 lžíce citronové šťávy

    • 1 lžička dijonské hořčice

    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř

1 Lososa nakrájejte na drobné kostičky a promíchejte se zbylými přísadami, nechte 5 minut odpočinout, případně dotáhněte solí a citronem podle vlastní chuti. Podávejte vychlazené s opečeným toustovým chlebem, pár lístky polníčku a dílky citronu.

Příprava jídla

1 Lososa nakrájejte na drobné kostičky a promíchejte se zbylými přísadami, nechte 5 minut odpočinout, případně dotáhněte solí a citronem podle vlastní chuti. Podávejte vychlazené s opečeným toustovým chlebem, pár lístky polníčku a dílky citronu.