Košík
0
0,00 Kč
Smíchejte přísady na ledové kostky a
osolte.
Rozdělte do co nejmenších tvořítek na led, měli byste dostat 24 kostek. Zakryjte fólií a dejte přes noc zmrazit.
Řepu osolte, přidejte trochu oleje a pečte zabalenou v alobalu při 160 stupních cca 1 - 1,5 hodiny.
Dejte na pánev cibuli a cukr, přiklopte a na středním ohni za občasného potřásání zahřívejte deset minut. Přilijte víno a vinný ocet a nechte bublat, až směs získá konzistenci sirupu.
K cibulové směsi přidejte nakrájenou řepu a zalijte vývarem. Vařte
10 minut.
Potom rozmixujte dohladka a propasírujte skrz husté síto. Osolte, řádně opepřete, nechte vychladnout a podávejte s několika kostkami jogurtového ledu.