Košík
0
0,00 Kč
Trocha rumu na namočení rozinek
Jablka 1 kg - oloupaná, zbavená jádřinců a nakrájená na kostky
Mouka pšeničná polohrubá 250 g
Cibule 1 ks - nakrájená nadrobno
Cibule 30 g - najemno nasekaná
Cibule 2 ks - přepůlená a na plátky
polohrubá mouka - 1 hrnek (250 ml)
mrkev 1 ks - nastrouhaná nahrubo
Rozšlehejte 6 vajec se 100 ml smetany ke šlehání. Osolte, opepřete, vmíchejte 2 hrsti mladého špenátu a 100 g rozdrobeného sýra feta. Směs vlijte do rozehřáté pánve s olivovým olejem a opékejte 2 minuty. Pak vložte pod gril, nebo do trouby, aby frittata zezlátla i seshora. Podávejte nakrájenou na dílky.
mouka pšeničná polohrubá 120 g